Vi har hunnit med ganska mycket under sommarhalvåret.
En sak var att byta ut trappan från nedre stallet upp till ridbanan. Den gamla trappan byggdes 1992. Trappan låg i stort sett direkt marken, och hade ruttnat rätt rejält. Vi började nästan bli lite oroliga för personskador, dags att åtgärda.
På håll såg trappan ändå rätt hygglig ut: Men både sidostycken och trappsteg var fläckvis ruttna. Robert tog motorsågen och styckade upp trappan.Sedan blev det en hel del mäta, gräva och gjuta. En trappa som ligger ovan mark håller längre än en som har direktkontakt med marken, så ordentliga plintar kändes nödvändigt.
Vi passade på att vinkla om och bredda trappan, samt sågade ner ett träd på vardera sidan om trappan.
Här monterar Robert de sista trappstegen.Men det är ju inte så kul om man knappt ser någon skillnad mot tidigare. Så vi kompletterade med att bygga två blomlådor också. Här planterar Annika och Mikaela blommor i dem.
Nu känns det mer välkomnande att gå upp till utebanan.