Här kommer lite mer gamla nyheter:

I övre stallet har vi färdigställt en hel del småsaker. Har ni till exempel noterat att det inte längre sticker ut isolering kring dörrarna? Nu har vi fått upp dörrfoder, och Carina har spacklat, fogat och målat runt fodren. På bilden nedanför syns dörren in mot foderkammaren. Har ni sett att även de andra dörrarna fått foder invändigt?Det har varit praktiskt med diskhon i foderkammaren. Där har många tvättat sina benskydd, men det har varit knepigt att hitta något bra ställe att torka dem. En del har hängt dem på boxfronten, andra har hittat andra kreativa lösningar.

Sedan i maj har alla hästar 4 stycken hängare i foderkammaren där man kan torka skydden. Det blir lätt att hålla ordning när det finns förutsättningar!

På loftet fanns en gammal surdeg – vi satte in isolering i väggen ovanför fikarummet för att behålla värmen i därnere. Men isolering och hö är en dålig kombination, så vi har i princip inte använt den delen av loftet.

Men under juni har Jan och jag gjort klart både golvremsa och vägg. Nu finns gott om plats för sommarens hö. Bilden nedan tog jag innan den sista biten kommit på plats.